пʼятниця, 29 листопада 2019 р.



Вовочко-мікрошечко, привіт!
Всі капості відбуваються крадькома. “Пора свободу слова приглушити” - сказала твоя депутатка Василевська-Шмардюк. Приглушувати цю свободу, я так розумію, ви будете, вилучаючи в дошколят іграшкові пістолети та російським газом. Таємні ваші перемовини у Відні про той газ та обшук в Марусі Звіробій свідчать саме про це.
І слова Макрона, нашого придуркуватого "партнера", нашого Саркозі-2, який жовтожилетно заявив, що тре боротися не з Росією, а з терористами, після того, як суд ООН визнав свою юрисдикцію у справі щодо порушення Росією конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму, про це теж свідчать.
На побачення з НАТО твої представники від України, прислужники РФ, їхати відмовилися, проте наші друзі грузини туди поїхали. Від візиту президента Грузії Саломе Зурабішвілі в Київ українська сторона теж відмовилася. Ти сам, Вовочко, Саломе запросив, і сам відмовився! Бінго! В тебе срачка, короста, шмарклі по коліна, чому ти відмінив власне запрошення? А тому, що все це умови хутіна, геть від НАТО, мерщій брататися з вбивцями українського народу. Тому й треба приглушити ту свободу слова, бо розумний український нарід може прозріти і помітити, що його обманюють. Тому й звернення Марусі Звіробій з Софією Фединою, заклик до масового спротиву капітуляції, ви якось чарівно перетворили в замах на твоє вбивство, моє ж ти нєнаглядноє, тобто дивитися на тебе вже сил немає, тому це російське слово й починається з “нє”.
Отакі в нас на сьогодні новини. Все таємне становиться очевидним, тому це якось слід приглушувати.
Про судилища над Марченком, Пашинським та навіть Садовим я не пишу. Бо “хто до нас з Трубою прийде, від Труби й загине” - це я коротко тобі переказала промову Пашинського в суді та вислови тих поважних людей, хто був вчора на апеляційному суді-розправі з Марченко, кіборгом ДАП та бойовим генералом. Марченко не відпустили на поруки, Пашинського закрили ще на два місяці.
Засідання “Зради національної безпеки і оборони” з Королевською та Сивохо демонструє нам остаточну картину маслом під назвою "Верблюлами при владі".
І тепер в нас одне питання, а що з цим всім робити. І відповідь ж очевидна, треба вимагати твоєї відставки. Я не кажу, що це треба робити прямо зараз чи, наприклад, 8 грудня. Я ж тобі не Парасюк, який розповів очевидні для суспільства речі, а потім якось здурів, здувся. І не Найєм, який ніби-то й закликав всіх на майдан 2013-2014-го, а зараз має тепленьке містечко в тебе і розпродаж інтересів України по всіх фронтах його не турбує. Я - не вони, я просто пишу про очевидні речі, якi вже зрозумілі всім притомним людям. Має відбутися твоя відставка. Тому тебе так і турбує твій рейтинг, який впав до 52 відсотків, бо, коли більшість буде проти тебе, в тебе підгорить. Сильно так підгорить і не раптово. Поки ти можеш якось спиратися на свої ті рейтинги, вдаючи, що твою цілком таємну капітуляцію підтримує якась більшість, яка спить 5 років, просинається, голосує, а потім знов спить. Тому добрі люди і піднесли під твою жОПУ піаніно та вогнегасники, як на мене занадто турботливо з їх боку.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар