понеділок, 18 листопада 2019 р.

18.11.2019



Вовка, добридень!

Як там твоє здоровячко, ти взагалі живий після того, як виповз зі своїм відосиком в темряві і голосом березневого котика промуркотів щось про землю? Тобто про її ринок, ніби ти щось в ринках розумієш! В тебе очі не посоловіли вже, як в Геруса? Тому що, таке враження, що в тебе від того ринку землі очі могли розбігтися, знайшов ти собі супермаркет- дешево купуєш, швидко викидаєш. І все це на тлі того, що твої депутати ридають в мікрофон, сидять на порносайтах, переписуються з повіями і беруть гроші в конвертах.
Дурдом Веселка! В цьому дурдомі, знаєш, жабенятко, я кожного ранку просинаюсь і думаю, а що ще такого “гірше не буде” я побачу саме сьогодні?
А сьогодні нам повідомили, що портновське ДБР хоче арештувати Порошенка по статті “спроба повалення конституційного ладу” в березні-травні 2019 року. Це, я тобі нагадаю, якщо тебе там десь, Вовко, випадково вже підняло та гепнуло і ти все позабував, йдеться про той самий час, коли тебе якогось біса по приколу було обрано на роль головнокомандуючого, хоч відразу було ясно, що ти будеш саме говнокомандуючим Янелохом. Коротше кажучи, тимчасове повалення конституційного устрою та захоплення державної влади тоді, півроку назад, відбулося, але це тому, що владу захопила бабця Бєня, встромивши свою руку тобі в дупу. Отже, “проект портновської підозри” що до “можливого впливу на конкурс” - це брутальна нісенітниця, Порошенко що, був в комісії? Це ж не конкурс красунь був, а конкурс спеціалістів своєї справи, що там можна назвати “можливим впливом”? Що може народити камінна гора, коли в їй води нема!
Проте, звісно, ці дії портнова нормально так собі поєднуються з путінським планом. Спочатку в ВР показово та жорстко арештовують Порошенка, а потім, не даючи українському суспільству оговтатись ти, моє зелененьке, їдеш на нормандську зустріч і там ніби-то під впливом Меркель, Макрона і пуйла підписуєш капітуляцію. На тлі того, що обстріли наших позицій збільшились, в порівнянні з 2018-м роком, я так думаю, що на початку грудня будуть найгарячіші дні і, багато вбитих і поранених і, можливо, запеклі бої. Це, щоб тебе, Вовочко, підбадьорити, щоб ти краще дупу хуйла поцілував. Ми ж те хуйло знаємо, як облуплене.
От якби ти, Вовочко, хоч трохи вивчав народну мудрість, то знав би, що козак з бідою, як риба з водою, це я про Порошенка, бо він - гетьман, а то тобі не хухри-мухри квартальськоє.
Таким чином, мій милий, мені здається, що ти вже не в собі, і розтратиш ти здоров'я в політичній боротьбі ще до Нового року.
Ось, наприклад, це ж скільки ти того здоров'я поклав, щоб всі світові ЗМІ написали про те, що ти любиш дупу Трампа? Ти не українців любиш, не Україну, в якій випадково тебе обрано президентом, а саме чиїсь дупи Трампу, до речі, вже сім десятків років, путіну теж скоро 70. Фі, як тобі хлопчику, якому 42 рочки, не соромно. Бачу, у попередні роки, коли ти грав членом на роялі, тобі саме такої слави на всю планету не вистачало.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар