понеділок, 25 листопада 2019 р.

25.11.2019


Доброго вечора тобі в хату, Вовочко!
Сьогодні я хочу поговорити з тобою про захист дітей. Ти чому не захистив дітей Кулеби від Кулеби, чому не навчив його ПДР, не розповів своєму уповноваженому по справах дітей, що не можна їздити на червоне світло? Свого сина ти таким же чином “відповідально” “оберігаєш” від бід? Бо пам'ятаю, що ти на кенгурації призначив його “теж президентом”. Може й Кулеба експерементував та посадив свою дитину, яка “теж уповноважений”, за кермо? Ну не могла така серйозна людина, на якій лежить така велика відповідальність, так порушити правила і покалічити себе та власних синів! Може, він від когось втікав, може за ним гнались? Наприклад, Богдан на Теслі? Ну кого ще так можна злякатися?
Не розумію я, що діється! Здавалося б вже гірше бути не може на тлі всіх записів, компроматів, повій Яременко та заяв Арахамії. Але ніт, може!
До речі, Вовко, я вже два дні не можу відійти від твоїх світлин з Дня пам'яті жертв Голодомору. Якісь дуже такі лячні світлини, свідчать про твою антропофобію, людей, що прийшли на запрошення твого офісу ( інших й не пускали), дуже далеко від тебе відвели. Це щоб яйце ніхто не кинув в тебе, чи що? Врахуй, що в серйозних випадках така антропофобія може призвести до повної соціальної ізоляції. Навіть твій отой фітнес з парубками тобі не допоможе в один прекрасний монінг. Так, так, твою щурячу мордочку з посмішкою до вух в інстаграмі вчора я бачила. Гарну справу робиш. Підтримка твого тіла в доброму фізичному стані хвилює всю країну, бо скоріш за все ти з України втечеш один, без Кварталу, а заробляти ж гроші якось треба буде, так ти після таких тренувань зможеш влаштуватися стриптизером. Але для того ж, звісно, треба фобії вчасно лікувати.
В тебе є ще час досягти фізичної та психологічної досконалості, поки ти збираєшся в Нормандію на зустріч з президентом з Уйляндії.
І ти ж мені не переплутай, столиця Нормандії - Руан, а не Париж. В Парижі ти вже був, нема тобі там чого робити. І нічого страшного в тому немає, що хутін, Макрон та Меркель тебе не знайдуть, ми теж про це іноді мріємо, щоб ти вже загубився і не знайшовся. То ж для твої ж користі, любий.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар