середа, 27 листопада 2019 р.

27.11.2019




Вово, вовововово, трям!
Почну свій лист, звісно, з лисапеда, який тобі подарували в Естонії, бо твій "умовний лисапед" всіх вже дратує, навіть естонців, тепер в тебе є справжній, на ньому можеш їхати куди душі завгодно, напрям ми тобі покажемо.
До речі, а чому ти не з королем Данії, наприклад, зустрівся? Чому з президентом Естонії? Ця жіночка виконує в цій країні суто таку декоративну функцію, бо все вирішує прем'єр. Ти просто подорожувати трішки схотів чи що? Ну ок, зараз ти вже у Вільнюсі, то історичне для України місце, саме там Віктор Федорович не підписав асоціацію з ЄС, після чого почався справжній майдан, тому не дивно, що напередодні зустрічі з пуйлом 9 грудня, а в цей день в РФ свято колорадської стрічки та колорадських нагород, так ось, не дивно, що ти здійснюєш паломництво по стопах багатостраждального овоча.
Попереджаю, 9 -го грудня хутін буде трішки роздратований, бо в цей день РФ хочуть позбавити права участі у всіх спортивних змаганнях на 4 роки, з цього приводу я обов'язково привітаю всіх українських спортсменів-зрадників, які переїхали в РФ і стали змагатися під прапором-аквафреш. Дірку їм від бублика, а не міжнародні змагання, хай півників з лайна ліплять.
Коротше кажучи, такі неприємності у хутіна плануються, а тут ще ти про “мир” домовлятися вирішив. А ще про газ.
Зараз я тобі трохи розтлумачу про газ. Ми його купуємо в Європі, бо там надійні партнери, які притримуються договорів, а країна-агресор погрожувала нам холодомором в 2014-му, їй все рівно, чим нас вбивати, газом чи кулеметами, вона непередбачувано може перестати постачати газ, коли на вулиці -40, і взагалі якось ми вже перемогли в усіх судах проти цього бандита світового масштабу і тут виявляється, що в вас, наші зелененькі, є плани знов нас посадити на цей жах. Герус вже електрику купує, тому нам тільки повернення до "газової голки" не вистачало. і що найцікавіше, ви це пояснюєте тим, що тоді будуть гроші на субсидії. Генетально!
На ті субсидії, яких ви самі примудрилися нарід позбавити за півроку. Яка глибинна мудрість! Це можна порівняти з випадком з вчителями, які не отримують зарплатні зовсім, заборгованість по зарплаті з вересня, а розраховували на 4000 долярів. І в цьому Гончарук звинуватив місцеву владу, яка ніби-то повинна платити вчителям гроші з місцевих бюджетів, а ці бюджети ви, щоб вам було пусто, в свою чергу, скоротили, зупинивши децентралізацію та руйнуючи її. З якої чорної діри ви прибули, агов? Терміти якісь.
Коротше кажучи, українці зараз зайняті тим, що роблять ставки, яким саме чином ти, Вовунь, зрадиш інтереси України на користь сусідньої педерації. Як ти потиснеш руку хутіну, будеш ту руку цілувати чи ні, чи тільки черевики йому поцілуєш? Чи будеш ти відводити війська до кордону з Польщею, скільки патріотів ти ще пообіцяєш посадити за грати, щоб хутін пообіцяв, що припинить стріляти? Що цікаво - не припинить. Чи ти просто пообіцяєш йому напряму домовлятись з терористами, чим автоматично визнаєш, що в нас громадянська війна, а “з того боку” “повстанці”? Ну, знаєш, воно ж дуже цікаво, як ти разом з хутіним плануєш обдурити українців таким чином, щоб вони проковтнули твою зраду. Тому, комашка моя зелена, раджу тобі подивитися на новий твій лисапед і трохи, поки не пізно, подумати, чому на ньому є гальма, бо на кожний лисапед знайдеться своя спецтехніка. І буде ж, як в тому анекдоті:
Маленький хлопчик забігає додому і кричить:
- Мама, мама, тата задавило.
Мамі погано, вона ледь не втрачає свідомість.
Хлопчик кричить:
- триколісний велосипед!.
Мама з полегшенням.
- Фу, слава богу.
Хлопчик знову кричить:
- Яким асфальт укочують.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар