четвер, 28 листопада 2019 р.

28.11.2019




Вово, здрастє!
Ну шо тобі сказати, щоб тебе не образити? Машина з “Альфою”, слідчі в 6 ранку в хату, де жінки та 4-річна дитина. Ще раз, жінки та 4-річна дитина. Батько ти наш штопаний, дітей воно любить.
Бо ж тебе хотіли вбити, Сонечко! Який жах! Вони ж відео з кавою записали! А кава, то ясна річ, чорна смерть. Чи вони чай пили, Маруся з Софійкою? Не пам'ятаю. А, ну тоді, напевно, з цукром, а цукор - то біла смерть. Та як вони посміли, холодомор всім від хутіна за це!
І розповіли, що ти ризикуєш життями сотень людей, якщо не мільйонів, заради зустрічі з хутіним. Поматюкали тебе. Це, виявилося, тебе хтось вбити хотів. "Дєло врачєй-вбивць", велика змова проти тебе. От шоб ти був здоровий. Жалію, що тебе тією історією єврейського народу по лобі вчителька в школі не била. Бабин яр йому - хахаха. Дивлюсь на сьогоднішнє твоє хахаха, Вовочко, і щось мені воно зле. Ось всі кажуть, а як так можна, Маруся Звіробій же волонтер, воїн, Народний Герой, це поки ти гигигкав на сцені з Йоріком, перепрошую, Юзіком, вона твою дупу захищала. А я кажу, як так можна, арештовувати за матюки в твій бік? Немає різниці то волонтерка тебе обматюкала чи стара бабуся. Тебе ж давно всі матюкають, вчителі, яким не виплачують зарплату, матюкають, пересічні громадяни, коли бачать тебе на відео, матюкають. Це тебе в сраку вже не можна послати, ти в нас після цього зґвалтованим будеш? Ти там ще живий чи ще помер відразу після перегляду того стріму, а зараз замість тебе привід по країнах Балтики їздить? Я от не розумію, в Голобородька велік був без сидіння і тому ти такий злий зараз? Я тобі по секрету скажу, маленький, тебе не можна вбивати, бо то для України погано буде. Нічого особистого. Арештовувати тебе за зраду, якщо зрадиш, можна, а вбивати - ні, не можна, бо то нецивілізовано. Обшук у Марусі - це теж нецивілізовано, просто сталінські часи і тут я тобі маю вказати на помилку, яку робив овоч. а ти робиш ще гіршу помилку. Ти - шостий президент України, а Лукашенко в Білоруси, наприклад, перший і останній. Тому те, що в нього - норма, ну якось воно там виходить переслідувати опозицію, в тебе не пройде. Бо там дійсно люди звикли, що Лукашенко - константа, народилась дитина в 1991-му році чи навіть в 1989 і завжди президент Лукашенко, безсмертний майже, майже так само з хутіним, а ти хто? Ти вважаєш, що ти "безсмертний", чахлику? Тобі подобається, щоб тебе Чахликом Невмирущим називали? До тебе, любий, звикли, що ти комік в костюмі вампіра, сніжинки, ким ти ще там був, і кілька років, коли ти був Голобородьком, тебе президентом не зробили, і півроку зараз не зробили, і таким ось чином ти не залякаєш тих, хто бачив смерть ворога на власні очі. Кого зараз хочуть налякати і чим? Ти подумай, може то Богдан та Труба коло тебе змову плетуть, бо народний гнів зараз не на них після вчинку Труби спрямовано, а саме на тебе.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар