середу, 20 листопада 2019 р.

20.11.2019



Вовочко, забобонний зрадоносець, привіт!

Почну з серйозного. Твій план “повернення територій” взагалі до повернення територій відношення не має, бо РФ ніколи не віддавала ніякі захоплені території, того в історії ще не було. Тобто, це план узаконення терористичних угруповань на території України, це план виправдання агресора, це план знищення всіх, хто дав опір російським найманцям, коли ті перетнули кордон незалежної суверенної держави, це план руйнації всіх геополітичних здобутків України за 5 років.
І ось переходимо до головного.... ти в нас не поголився, тому що в тебе “забобони”. По кальці, а що з дурня взяти, то з браслетиками їздить, то голитися перестає?
І мені стало цікаво, де ти взяв той забобон про гоління, сам його вигадав чи в росіян поцупив, бо афганці перед боєм не голилися? Знаєш, любий, є ще такі забобони: пити сечу осла, прикладати на лоба коров'яче лайно, не митися всю зиму, бо скільки тієї зими.
Є й ще така прикмета, ізячко моє, яка звучить “Хто прийде до нас з Трубою, той від Труби й загине”. Дуже смішно мені було дивитися, як Труба відхрещувався від плівок своїх розмов з Богданом, бо кожному ж дурню в Україні зрозуміло, що плівки справжні, то навіщо вже виправдовуватись, якщо й без плівок ми всі прекрасно бачили твій зв'язок з Богданом, Богдана з Портновим, а Портнова з Трубою. До речі, де твоє, Вовка, звернення до правоохоронних органів щодо розслідування подій, які зафіксовані на аудіозаписах про Трубу та Юзіка? А немає! Бо ви ж одна шайка-лейка.
Як то кажуть в народі, яйця від півня недалеко падають, є ще більш вдале прислів'я: “Всі шляхи зеленої команди ведуть в трубу”.
Щодо твоєї суперечки з Тимошенко, Вовочко, є ще одне старе таке прислів'я: “Не плюй у Юлю, вилетить - не спіймаєш”.
Проте, повернемося до твоєї зради 9 грудня та твоєї зустрічі з хутіним. Проблема в тому, що ти мрієш домовитися з вбивцею, щоб і теща Стефанчука була ціла, і російські найманці ситі. Але хутіну, я вже тобі про це писала, насрати на будь-які домовленості із тобою так само, як і раніше було насрати на домовленості з будь-ким. Тобто, пояснюю, поки ти йому лижеш дупу, відводиш військо, він все рівно вбиває наших найкращих вояків, кораблі повернув як “речовий доказ" в своїх болотних судах, і т.д. і тому подібне, що свідчить про те, що він зневажає тебе особисто, а не тільки Україну та українців. Обіцянка - цяцянка, а дурневі радість, але це ж ненадовго, він тебе першим розірве на шматки. Ти для нього ніхто і звати тебе ніяк. Міхуйло, якого, як довів суд, вигнали з України в Польщу законно, теж щось там, тимчасово сидячи на троні цариці Тамари, підлизував хутіну, братався з Міхалковим і загравав з Ксю Собчак. І що з цього вийшло? Тіло жирноє в утьосах вийшло, Перефразуючи Лєрмонтова: “ Що ж його гонить? Чи долі призначення?
Заздрість таємна? Злоба неприхована? Може, за злочин немає пробачення? Може, самим собі зрада вготована?".
Тому в мене є, Вовік, є мрія. Я ж тебе люблю. Мрія про те, що ми не побачимо тебе в невдобній позі з краваткою в зубах, ти підеш з України раніше, до нового року. Ти ж в нас Сибиру не боїшся, як і Ростов то руSSкоє зємля.
Між тим, годину тому ти написав: “Ми відкрили обіцяний міст у Станиці Луганській. На кілька днів раніше від запланованої дати, адже він уже сьогодні повністю готовий. Навіщо чекати?”. Звісно, навіщо, таким чином ворогу ж буде зручніше йти в атаку.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар