пʼятниця, 22 листопада 2019 р.



Вовунь, привіт, позорище наше!
Ми, звісно, знали, що твої слуги, то усіляка наволоч, але ти просто перевершив наші очікування. Бо, окрім постійного замовника повій в ВР, серед них знайшлися і ґвалтівник, і можливий вбивця учасників майдану. Одночасно знайшлися. Це ще Лізку Богуцьку, яка сидячі за кермом збила людину, чомусь не знайшли. По-бєспрєдєлу труби горять в вас. Ой, по-бєспрєдєлу! І оце ти називаєш весь час зрізом суспільства? Новими обличчями? Ти по яких буцегарнях те суспільство зрізав, по яких хазах та малинах, Янелоше?
А мені ж так хотілося кохання, миру, та всього як, то кажуть, найкращого.
Тому відволічемося від твого бруду и поринемо у світ бруду прекрасного, поговоримо про високу поезію твоїх прихильників. Я, коли на ту поезію дивлюся, то думаю, ну не могла Україна настільки збожеволіти, як ця поетеса, і обрати тебе. Це якась помилка, десь нас хакнули. Ну, читаємо віршик разом. Вперед!
"Літак не злетів наяву" - пише це створіння. Не уві сні, а наяву, а міг би уві сні не злетіти, тому в тітки уточнення. Не злетів, коротше, той літак і поміняв навіть долі. Ти ба що трапилось, в нас долі змінені, а ми й не помітили. Чи то в тебе, Вовочко, доля змінилася, міг би розбитися, та вже не мучитися? А все, виявляється, тому, що тебе ангел твій хоронитель захищає від бід, стоячи в тебе за спиною. Як чекіст. Це що, про твого постійного охоронця мова? Він тобі в спину дула хоч не тикає, чи іноді тикає? Потім тітка каже, що ти в нас, як Вовочка Лєнін, хоч чому "як", ти Вовка, жінка Лєнка, ти надійний, а очі в тебе такі добрі-добрі. Пам'ятаєш цей анекдот? "Старий більшовик ділиться спогадами про Леніна:
- Це було на другому з'їзді партії. Заходжу я в туалет, а наш великий вождь стоїть скромно та надійно осторонь і справляє малу нужду. А очі в нього такі добрі-добрі! "
Далі тітка нам в своїй поезії доповідає, що з приводу літака хвилювався якийсь вірний тобі народ у соцмережах, напевно, російський нарід то був, а "наяву", тобто в реалі, всім було відверто начхати на тебе. Так же виходить?
Ти знаєш, гадючко, чесно скажу, якби був конкурс серед божевільних поетів, то ця тітка зайняла б перше місце зі своїм тим зухвалим та еротичним двигуном, який відмовив.
Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар