пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

15.11.2019






Вово, привіт, мій зелененький Durex!

Сьогодні партія слуг виключила двох слуг “через порушення домовленості про спільне голосування”. Цей прецедент мені здався зворушливим в тому сенсі, що Яременка за його повій, Євгена Шевченка, за його виступ на російському телебаченні та інших жахливих персонажей ніхто навіть й не засудив, кнопкодавів теж залишили, бо треба ж від членів так званої партії лише одне: щоб вони слухняно натискали на кнопочки. Інше нікого не цікавить. Це мене нагадує анекдот про проктолога та ляльковий театр. Ляльки, як ляльки в вашій ВР. Різних розмірів, в ошатних, з оздобленням платтячках, в костюмах з краватками. І всі вони йдуть нагавно… нагавно...нога в ногу. Коротше кажучи, це якась партія “нового типа” і цим новим типом є ти, Вовчику Янелох. По словам виключеної з фракції Скороход, яка жаліється на репресії і навіть на арешт свого чоловіка за непокору, ляльки отримують за те, що нажимають на потрібну кнопку, 5 тисяч доларів у конвертах. Не знаю, як події будуть розвиватися далі, але поки все це виглядає на кшталт: “Анжела, звісно, не подарунок, Анжела - тільки за гроші”.

На тлі всього цього  "Слуга" Верещук зненацька сама написала заяву на звільнення з посади представника Кабінету міністрів у Верховній Раді і заявила, що “має різне бачення з Гончаруком”. В вас там землетрус вже, чи що?
Взагалі-то мати власне бачення - риса кожної дорослої людини, а Ірочка, напевно, вже замахалася брехати, від брехні її лице стає якимось конячим. Ось і звільнилася, щоб не перетворитися на кентавра.  

Проте, повернемося до наших зовнішньополітичних питань та до відведення українських військ, про яке в Мінських угодах немає жодного слова, там написано про “виведення іноземних військ”. Президент РФ вимагає за для “Нормандської зустрічі” відвести наші війська вже по всій лінії фронту. Вчора російські терористи обстріляли дачне містечко "Акація", неподалік Авдіївки, з метою залякування та терору цивільного населення.
Все це не смішно, проте, нагадує анекдот про маленьку дівчинку та маніяка.  
"До маленької дівчинки підходить маніяк і каже: - Дівчинка, а якщо я тобі пальчик відріжу, то скільки тоді їх в тебе залишиться?

- Три. 
- Як три?  Чому три?  
- А ви до мене вже підходили!" 

Вовочко, ти виконав всі забаганки РФ, відвів війська в трьох точках. І шо? І шо, я тебе питаю?
РФ вимагає від тебе зараз прямих переговорів з так званими « ЛДНР». До того ж хутін заявив, що так звані "ЛНР" і "ДНР" введуть свої мілітаристські формування на ділянки розведення сил, якщо Україна введе туди поліцію і Національну гвардію. Як на мене, то він вже прямим текстом повідомив, що всі ділянки, які ти, гадючко з ніжками, звільнив від Української Армії, будуть зайняті окупантами, бо оце “або” чи “якщо” можна пропустити.
Не можу я промовчати й про так звану “справу” Марченко. Її девіз простий, як мокшанський лапоть: “Був в АТО, відсидиш у СІЗО”. Закидати бойовому генералу, кіборгу, який ризикував своїм власним життям, неякісні броніки, ну це, як, грубо кажучи, закидати ґаздині, яка приготувала їжу на всю родину і, сидячи в голові стола, споживала цю їжу разом з усіма, що хтось міг отруїтися. Бо слідчі ДБР взяли невідомо де і невідомо що і начебто провели експертизу незрозуміло чого саме. Судячи з логіки твого, Вовочко, царювання, все це робиться за для того, щоб потім, наприклад, зраджуючи Україну в момент капітуляції казати “а попередники були такі ж самі”.


І все це відбувається на тлі дуже позитивних подій, бо вчора спеціальна слідча група по МН17 виклала докази, які свідчать про безпосереднє керування окупаційними військами з москви, а комітет Генасамблеї ООН прийняв проект резолюції про порушення прав людини в Криму, в якій жорстко засуджуються порушення прав українців і кримських татар, незаконні арешти і тортури на окупованому півострові. До того ж, як ти знаєш, суд ООН вже розглядає справу України проти РФ, яка є спонсором тероризму. 
Підсумовуємо. Як тобі все сказати з любов'ю, щоб до тебе щось дійшло?
Якщо нижній ґудзик сорочки застебнутий неправильно, то і всі інші будуть застебнуті неправильно. Ось і в тебе все неправильно ще з весни. Тому, Вовко, терміново роздягайся, я відвернуся, бо мене ж знудить від твоїх поголених та оголених цицьок.
Над чим замислився?
Не хочеш роздягатися? То в такому вигляді в Ростов і поїдеш. головне, гроші свої на роялі не забудь, на всяк випадок тащи з собою рояль. Думай те

Твоя Параска. Село Великі Цицьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар