неділя, 17 листопада 2019 р.

17.11.2019




Вовунь, привіт, наполеончику-не-торт!

Можна любити чорний гумор, можна сміятися навіть над святим, як ти це робив, коли був коміком, але іноді не до жартів. Тому, вибач, над тим, що я зараз тобі напишу, ржати, як коняка, не треба.
Ти пам'ятаєш, як навесні, коли проходили вибори президента України, за Порошенком бігали якісь придуркуваті та агресивні люди і кричали: “Де відрубані руки?”. Так ось!   Відрубані руки знайшлися. Але знайшлися вони не в нас, а в РФ, більш конкретно - в Санкт-Петербурзі, де починав свою кар'єру хутін, біля Ісакієвського собору, в якому не так давно концертний хор цього міста "інтелігентів" співав пісню про підводний російський човен, який має підірвати Вашингтон. 

І все це - не книга Стивена Кінга, не фільм жахів, все насправді!  9 листопада доцента СПбГУ Соколова дістали з річки Мийки з рюкзаком, в якому були жіночі відрубані руки. Мабуть, “видатний російський вчений” замислив зробити зі своєї мертвої, вкрай красивої студентки, Венеру. Пракситель недороблений. Цей, я впевнена, не вчений, а псевдовчений, бо росіяни люблять паплюжити, перекручувати, та вигадувати історію, був відомий тим, що дуже полюбляв переодягатися в Наполеона. І в цьому, бубочка, в тебе з ним є дещо спільне. В психології, навіть, існує термін “комплекс Наполеона”, я вже про нього тобі писала. Він характеризується надмірно агресивною або домінуючою соціальною поведінкою, такою, наприклад. як брехня, і означає, що така поведінка компенсує фізичні чи соціальні недоліки суб'єкта. 

Повернемося знов до абсолютно правдивої історії, а не до вигаданого Раскольникова чи якогось дикого провладного канібала з Африки. Бо мова ж не тільки про країну-агресора, як правильно її називають свідомі українці, але й про Європу «Від Лісабона до Владивостока», в яку так вірить французик Мікрон, перепрошую, Макрон. 

Отже, псевдоІсторик Соколов зізнався, що в ніч з 7 на 8 листопада він вбив свою коханку, з якою мешкав разом 5 років, а в ніч на 9 листопада вирішив позбутися тіла. Тобто цілу добу він не знав, що робити, а потім вирішив зайнятися скульптурним мистецтвом. Розумієш, бубочка, він цю дівчину любив чисто по-російські, це як “у попа собака був, він його любив, песик з'їв шматочок м'яса, він його вбив” - звичайна така російська народна творчість, норма для них.

До речі, ЗМІ повідомили, що у своєму заграванні зі студентками доцент істфаку СПбДУ не виділявся, бо за спогадами більшості випускників, для цього факультету такі речі давно були нормою і нікого не дивувало, що викладач цілується зі студенткою прямо на сходах вишу. Ну, ну майже, як Яременко твій з бісом у ребрі.

Цікаво, що коли в лютому 2018 року Соколова розіграли пранкери, зателефонувавши нібито з адміністрації президента і запропонувавши стати довіреною особою хутіна, цей “наполеон” з радістю погодився, повідомивши, що підтримує хутіна і вважає, що по Криму той правильно все зробив. 

Проте, випадок з відрубаними руками більш за все цікавий тим, що в російських соціальних мережах, завдяки зв'язкам доцента у російському військово-історичному суспільстві і знайомству з такими людьми, як міністр культури Володимир Мединський, почалася кампанія на захист вбивці-садиста. 

Одночасно, адвокат жорстокого вбивці вже заявив, що не наполягатиме на версії божевілля свого підзахисного, тому що це викличе сумнів в його "наукових досягненнях", тобто в російській історичній брехні. Так до чого я все веду, Вовочко.

Росіянам взагалі властиво не помічати відрубаних рук, вони, навпаки, вимагають відрубати ті руки будь-яким людям, і зовсім невипадково в наш інформаційний простір перед виборами хтось зробив таку ж саму ін'єкцію, щоб перемогу здобув саме ти. А в 2014-2015 росіяни з задоволенням відрубали руки та вуха мертвим і ще живим українцям. Ось такі вони, “такі ж самі люди”, як ти їх, Вовочко, називаєш. От таким людям ти хочеш віддати Україну. А бабця Бєня взагалі про це прямо сказав.

Двома руками обіймаю твою шию. Твоя Параска. Село Великі Цицьки.   

Немає коментарів:

Дописати коментар